Welkom!

Geen gegevens gevonden

 

         Welkom op de site van

 Speciale Markten Zuid-West Nederland

 

Beste deelnemers aan de Speciale Markten Zuid-West Nederland, collega's,

 

Allereerst de beste wensen en een gelukkig, gezond en succesvol 2020 gewenst.

 

Na ruim 30 jaar met veel plezier en enthousiasme de speciale markten in Vlissingen en Middelburg te hebben georganiseerd, hebben wij besloten per 01-01-2020 een samenwerkingsverbaand aan te gaan met KROKO's Evenementen te Hellevoetsluis.

De reden hiervoor is de grote hoeveelheid tijd en energie die onze eigen ondernemeningen ( Notenexpres en Smulderstextiel.nl ) vragen. Het organiseren van de betreffende markten naast het runnen van ons eigen bedrijf blijkt steeds lastiger te worden. Dan wordt het tijd om keuzes te maken om te voorkomen dat deze markten niet de aandacht krijgen die ze zeker verdienen!

Via deze weg willen wij alle marktkooplieden bedanken voor de prettige samenweking.

Samen hebben wij deze markten, met natuurlijk dé Nachtmarkt van Vlissingen bovenaan, tot iets groots uitgebouwd wat in binnen- en buitenland erg goed bekend staat. Bianca en Richard van KROKO Evenementen zullen alles in het werk stellen dit op deze manier nog lange tijd te laten voortbestaan! Wij zullen hen daarbij, waar nodig, ondersteunen.

De uiteidelijke uitvoering van de organisatie van alle markten die wij tot op heden georganiseerd hebben, ligt per 01-01-2020 bij KROKO's Evenementen. U kunt zich vanaf nu inschrijven via hun website www.krokos-evenementen.nl

Heeft u zich reeds ingeschreven voor een markt in 2020 op onze website, dan verzoeken wij u dit nogmaals te doen via de site van KROKO.

Wij wensen Bianca en Richard veel succes!

 

Met vriendelijke groet,

John Schets en Henry Smulders

Sponsoren
  • Gemeente Vlissingen
  • fotografie Toon Poppe
  • Horeca Boulevard