Marktenoverzicht

Midzomernachtmarkt
Plaats Vlissingen
Datum 2 2019 Inschrijven
Openingstijden 20.00 - 01.00 uur
Vrijdagavond 2 augustus 2019 is het weer zover, de langste Nachtmarkt van Nederland op de Boulevards van Vlissingen. Het is nu alweer de 36ste keer dat dit grootse evenement in Vlissingen plaatsvindt. Wederom zijn we er in geslaagd om door middel van cultuur, folklore en commercie U te verrassen en te verwennen met een avondje Vlissingen

Enige onderdelen van dit evenement zijn : een twintigtal standwerkers ( waaronder de Nederlands kampioen )en 300 kramen van uiteenlopende branches. Dit festijn biedt U ook de mogelijkheid om kennis te maken met de vele terrassen en horecabedrijven op de Vlissingse Boulevards.

Ter afsluiting van dit evenement wordt U uitgenodigd om vanaf 00.30 uur het bijzonder spectaculaire vuurwerk bij te wonen, dat vanaf de gehele boulevard is te aanschouwen.

Dit evenement wordt u aangeboden door Speciale Markten Zuid-West Nederland. De Midzomernachtmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlissingen en wordt o.a. gesponsord door de horeca op de Vlissingse Boulevards, de Koninklijke Schelde Group, het Loodswezen en Multraship .

De Midzomernachtmarkt is open vanaf 19.00 uur en zal om 20.00 uur officieel worden geopend door het afvuren van kanonschoten.

Sponsoren
  • Gemeente Vlissingen
  • fotografie Toon Poppe
  • Horeca Boulevard